Yedi Göller Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Yedi Göller Santral Anons

YEDİ GÖLLER MİLLİ PARK SANTRAL ANONS

1642 hektarlık alanı ile adeta yeryüzünün cennetten bir köşesi haline gelen; Yedi Göller Milli Parkı; Santral anons seslendirmeleri için Seslendirme Stüdyosunu tercih etti.

Sessiz, dingin ve eşsiz güzellikteki manzarası ile yaban hayatı içinde barındıran; yürüyüş yolları şelaleleri, kamp kurma ve piknik alanları ile Yedi Göller Milli Park tam bir doğa cenneti durumundadır. Yedi Göller havzası 1965 yılında korumaya alınarak gelecek nesillere miras olarak bırakılacak ender güzelliklerdeki, dünya çevre örgütü tarafından onaylı adını aldığı toplam 7 gölden oluşan bir doğa harikasıdır.

Ankara-İstanbul karayolunun 152.kilometresinde, 1642 hektarlık alanı ile Türkiye’nin ve belki de dünyanın en eşsiz manzaralarından birini oluşturan adeta cennetten bir köşeyi andıran Yedi Göller Milli Parkı nefes almak için sizi çağırıyor. Yedi Göller Milli Parkı; karşılama anonsları ve Santral anons işi için sektöründe en istikrarlı santral anons fiyatları sunan Sibel Seslendirme’yi  tercih ederek seslendirme sanatçımız Bahar Hanım yönünde karar vermiştir.

Sibel Seslendirme,

“Geleceği Seslendiriyoruz.”

Proje Kategorisi

-Santral Anons