Sabancı Üniversitesi’nin IVR Seslendirme Projesi Kusursuzca Tamamlandı

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Sabancı Üniversitesi’nin IVR Seslendirme Projesi Kusursuzca Tamamlandı

SABANCI ÜNİVERSİTESİ IVR SESLENDİRME

Sabancı Topluluğu, Sabancı Üniversitesi’nin kuruluş kararı 1994 yılında, Türkiye’nin en büyük aile vakfı olan Sabancı Vakfı önderliğinde alınmıştır.

Türkiye’de bir “dünya üniversitesi kurma vizyonuyla” Ağustos 1995’te, 22 ülkeden, farklı disiplinlerde çalışan 50’nin üzerinde bilim adamı, araştırmacı, öğrenci ve iş adamı İstanbul’da düzenlenen arama konferansında bir araya gelmiştir. Sabancı Üniversitesinin tasarım çalışmaları sonunda, tek bir üniversiteyi model olarak seçmek ya da farklı örnek ve uygulamaları taklit etmek yerine, yeni ve özgün bir üniversite modeli yaratılmıştır.

Bugün, Türkiye’de ve yurt dışında pek çok üniversite tarafından örnek alınmakta olan Sabancı Üniversitesi; yurtiçi/yurtdışı bağlantıları ve öğrencileri ile kurduğu irtibat ağını güçlendirmek için hayata geçirdiği IVR Seslendirme (kapsamlı santral seslendirme) projesinin mimarı olarak Santral Anons’u seçti.

Sabancı Üniversitesi’nin IVR Seslendirme projesinin metin analiz ve revize süreçlerinin tamamlanmasının ardından, stüdyo kayıt aşamasına geçildi. Santral Anons ses bankasının kıdemli seslendirme sanatçılarından Behice’nin görev aldığı IVR Santral projesi Türkçe ve İngilizce olarak seslendirildi.

Sizlerde kurumunuzun kurumsallığını ön plana çıkarmak, müşteri ya da iştirakçilerinize profesyonel bir karşılama hazırlamayı arzu ederseniz, santral metinlerinizi size özel kurgulayabilir (yada revize edebilir), yine size en uygun kurumsal sesi seçebilir, Santral Seslendirme yahut IVR Seslendirme Projenizi en başarılı şekilde hayata geçirebiliriz. Bunun için bizimle buradan irtibata geçmeniz yeterlidir.

Birlikte çalışmak dileğiyle…