Panasonic’in Genel Müdürlük Ivr Seslendirme ve Santral Seslendirmeleri yayında

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Panasonic’in Genel Müdürlük Ivr Seslendirme ve Santral Seslendirmeleri yayında

PANASONIC IVR SESLENDİRME


Profesyoneller profesyonellerle çalışır! Panasonic için stüdyodaydık. Demo sesler arasında Duygu ile seçim yapan Panasonic Ivr Seslendirme çalışmalarımız tamamlandı.

1981 yılından bu yana ürünleriyle Türkiye pazarında bulunan Panasonic kurulduğu ilk günden beri ürettiği tüm ürünler ve sunduğu tüm hizmetlerinin merkezine “insanı” alan sade ve sadece insanların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışan Panasonic yenilikçi elektronik teknolojisi sayesinde sürekli daha ileri giderek çok geniş bir yelpazede ürünler, sistemler, hizmetler geliştirmekte ve sunmaktadır.

Panasonic evler, toplumlar, işletmeler, yolculuklar ve otomobiller gibi pek çok alanda daha güzel bir yaşam için yeni değerler sunmak adına gösterdiği titiz çabayı sürdürerek ve “Daha Güzel bir Yaşam, Daha Güzel bir Dünya” hedefiyle çalışmaktadır.

Panasonic, Avrupa ve BDT(Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgesinde 35’ten fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Merkez binası Bracknell Birleşik Krallık’ta bulunurken pazarlama, satış ve diğer faaliyetleri Wiesbaden Almanya’dan yürütülmektedir.

Panasonic’in, Avrupa ve BDT bölgesinde satış, pazarlama, üretim, tasarım ve yaşam tarzı araştırmaları alanlarının yanı sıra Ar&Ge merkezlerinde ve destekleyici firmalarda 11.000’den fazla çalışanı bulunmaktadır. Avrupa’daki faaliyetler, Hamburg Almanya’da kurulan ilk satış ofisiyle başlamıştır.

Dünyanın kalitesini tescil ettiği marka Panasonic 11.000’den fazla çalışanının iş akışlarını hızlandırmak yanı sıra müşterileri ile arasında köprü kurmak amacıyla başlattığı santral seslendirme, ıvr seslendirme projeleri için Türkiye’nin en kıdemli Santral Seslendirme Ajansı “Santral Anonsu” tercih etti.

Santral Anons olarak Panasonic markasını için genel müdürlük tüm santral seslendirmeleri, ivr seslendirmeleri ve çağrı merkezi santral seslendirmelerini üstlendik. Yoğun tempolu bir süreç sonrası, seslendirme kadromuzun en özel seslerinden Bahar’ın kaydı tamamlamasının ardından, prodüksiyon evresini de tamamlayarak kısa süre içerisinde uzun soluklu bir işi daha başarıya taşıdık.

Santral Anons olarak; santral seslendirme, ıvr seslendirme, ingilizce santral seslendirme, fransızca santral seslendirme başta olmak üzere dünyanın tüm dillerine hakim olan profesyonel seslendirme sanatçılarımızla dur durak bilmeden sizler için çalışıyoruz.

Eğer sizde santralimiz bize özel olsun, en iyi ses marka sesimiz olsun istiyorsanız. Bizimle iletişim bölümümüzden irtibata geçebilirsiniz. En hızlı ve en özel seslendirme örneklerimiz ile, firmanızın santral seslendirme çözümlerinde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağız.