Homer Auto Service’in IVR Seslendirme Projesi Başarıyla Tamamlandı

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Homer Auto Service’in IVR Seslendirme Projesi Başarıyla Tamamlandı

HOMER IVR SESLENDİRME

Homer Auto Service Düşünü gerçeğe dönüştürmeyi kendisi için vizyon olarak ortaya koymuş olan Atılım Otomotiv A.Ş. iştirakidir. Homer Auto Service bu yolculuğuna İstanbul’da 2003 yılında 2.500 m2 alanda Ar-Ge çalışması ile başlamıştır.

Edindiği deneyim ve yaptığı gözlemlerin ışığında, Türkiye’de her marka araç için “ihtiyaç olduğu andan yolcuğun tekrar devamına kadar” olan süreçte aracın onarımı ve diğer tüm ihtiyaçların merkezi olarak verilebilmesini sağlayan bir alt yapı ve organizasyon gerçekleştirmiştir. Sahip olduğu birikim, teknik alt yapı ve Network ile Filo Şirketleri, Sigorta Şirketleri ve bünyesinde araç bulunduran her türlü kurum için araçlarının hasar, bakım, arıza sorunlarının merkezi olarak tek bir kurum ile muhatap olarak çözülmesini sağlamaktadır.

• Hasar ve Maliyet Yönetim Desteği

• Filo Operasyon Yönetim Desteği

• Bakım-Arıza Yönetimi

• Mini Onarım Hizmetleri

•Boyasız Göçük Düzeltme Hizmetleri

•Lastik Yönetim ve Saklama Hizmetleri ile

Sektördeki yerini vazgeçilmez kılan Homer Auto Service müşterileri ve iştirakçileriyle kurduğu iletişim ağını kuvvetlendirmek ve profesyonelleştirmek için bir IVR Seslendirme ve Santral Seslendirme projesi gerçekleştirmek için Türkiye’nin Santral Seslendirmede tek tercihi olan Santral Anons’u tercih etmiştir.

Homer Auto Service’in kapsamlı santral seslendirme ve ıvr seslendirme projesinde Santral Anons’un özel ses bankasında yer alan Bahar görev almıştır. Çalışma 2 iş günü gibi kısa bir zaman zarfında tamamlanarak hayata geçmiştir.

Santral Anons olarak biz; müşterilerimizle kurmuş olduğumuz kuvvetli bağ ve Seslendirme alanında vermiş olduğumuz yenilikçi ve profesyonel hizmet anlayışımızla her türlü ve her dilde seslendirme yapan seslendirme sanatçılarımızla sizin için de çalışmaya hazırız. Bizimle iletişim bölümümüzden irtibat kurabilirsiniz.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.