Eti Çağrı Merkezi Anonsları

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Eti Çağrı Merkezi Anonsları

ETİ SANTRAL SESLENDİRME VE ÇAĞRI MERKEZLERİ ANONSU

Çocukluğumuzdan beri dile pelesenk olmuş melodisi, kendini mutlu etmek isteyenlerin vazgeçilmezi, mutluluk deyince akla hemen onun adı gelen, ağzımızın tadı, yüzümüzün tebessümü Eti Türkçe Santral Seslendirme projesinde Sibel Seslendirme’ yi tercih etti. Eti Çağrı Merkezi Anonsları ve Santral Seslendirme projeleri için onaylanan seslendirme metinlerinden sonra mikrofon başına geçen ve santral seslendirme projelerinin eşsiz sesi ile Bahar Hanım harikulade bir projeyi daha bitirmenin haklı gururunu yaşadı.

Eti; 1961 yılında kurucusu Firuz Kanatlı’nın ellerinden çıkan ilk fabrika çizimi ile hayata geçen ve ilk üretimi 1962 yılında gerçekleşen Lezzet Uygarlığının başkenti olarak nitelendirebileceğimiz, Türkiye’nin gururu bir marka oldu.

Türkiye’nin en büyük 100 sanayi kuruluşundan biri olan, Türkiye’nin 72 farklı ilinde 7 binin üzerinde istihdam sağlayan, dünyadaki emsalleri ile rekabet eden, yarım asırdan fazla tecrübesi ve geleceğe yönelik Ar-Ge çalışmalarıyla, yenilikçi, benzersiz ve kaliteli ürünleri ile hayatımıza keyif ve mutluluk katmaya devam ediyor.

Web adresini bile etietieti.com olarak tescilleyen Eti; finansal büyüme ile kazandıklarını bir çok projede doğaya ve insana yatırım yaparak geleceğe imza atmaya devam ediyor. Mükemmellikte devamlılığın simgesi haline gelen Eti; gerçekleştirdi projelerle beğeni ve taktir toplamaya her şeyde kendini hatırlatıyor.

Fransa’nın en önemli tasarım ödülü olan “Label of the Observeur Du Design (tasarımda kalite), ETİ Burçak ve Doğal Hayatı koruma Vakfı (WWF Türkiye) işbirliği ile gerçekleştirdiği “İklime Uyum Seferberliği Projesi” kapsamında, çiftçilerin iklim değişikliğine karşı farkındalığı arttırarak insana yatırım yapmaya devam ediyor.

Dünyanın bir çok ülkesinde lezzet ve kalite ödülleri alan Eti; daha çok uzun yıllar adından lezzetle söz ettirerek …

Santral Seslendirme Çeşitleri

Hayatta herkesin kendine has parmak izi olduğu gibi, herkesin bir diğer insandan ayıran sesin izi de bulunur. Santral Seslendirme projelerinde kurum olarak bu hassasiyete önem verip Santral seslendirmelerdeki ses izinin kaliteli olmasını ve Santral Seslendirme renginin hep göze ve kulağa hoş gelmesine özen gösteriyoruz.

Kurumsal Karşılama Anonsları

Bir müşterinin herhangi bir marketteki yüzlerce reyon arasında diğer tüm ürünler dururken sizin ürününüzü tercih etmesini sağlayan tek şey sunduğunuz reklam filmleri, santral seslendirmedeki kurumsal sesiniz ve sizi en iyi şekilde ifade eden tanıtım filmleridir.
Kullandığınız kurumsal sesiniz karşılama anonslarında değerlidir; etkileyici olmalı, sıradan olmamalı, özgün olmalı, akılda kalıcı olmalı. Herkesin takdirini toplayan, taklit edilebilen, hayran olunan “o ses” olmalı. Ki; ürün satılabilsin. O reklamın hakkı, kurumsal santral seslendirmedeki sesin sizi yansıtıyor olması ve felsefenizi doğru yansıtıyor olabilsin.

Teknik alt yapısı sağlam, ses bankası geniş, bol alternatifli bir seslendirme markası size yeter ise… o halde HOŞ GELDİNİZ… iyi ki; geldiniz….

“ Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz. ”