Daiichi Sankyo IVR Seslendirme Projesi Yoğun Bir Çalışma Sonrası Tamamlandı.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Daiichi Sankyo IVR Seslendirme Projesi Yoğun Bir Çalışma Sonrası Tamamlandı.

DAIICHI SANKYO SANTRAL ANONS VE IVR SESLEDİRME SEÇİMLERİ

Avrupa’da da hastaların çok çeşitli ve henüz karşılanmamış medikal ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ilaç ürünleri geliştirme ve pazara sunma hedefiyle faaliyet göstermektedir.Avrupa’da firmanın kökenleri, Daiichi ve Sankyo firmalarının Almanya’nın Duesseldorf kentinde ilk ofislerini açmalarına kadar uzanmaktadır. Burada, iki geleneksel Japon firması arasındaki birleşme 2007 yılında gerçekleşmiştir.

Daiichi Sankyo’nun Avrupa merkez ofisi Almanya’nın Münih kentinde bulunmaktadır. Firma günümüzde 12 Avrupa ülkesinde aktif olarak faaliyet göstermektedir. Lisanslama ve satış anlaşmaları vasıtası ile firmanın ürünleri neredeyse her Avrupa ülkesi pazarında bulunmaktadır. Yaklaşık 2.000 çalışanı ile Daiichi Sankyo, 1990 yılında Avrupa’daki üretim tesislerini kurmasından bu yana Avrupa’da bulunan en güçlü Japon ilaç firmalarından birisi haline gelmiştir.

Daiichi Sankyo Avrupa, Japonya ve Amerika’dan sonra Daiichi Sankyo’nun en önemli üçüncü pazarı haline gelmiştir. Fransa ofisi aracılığıyla Daiichi Sankyo Avrupa, Cezayir, Burkina Faso, Kamerun, Nijer, Senegal gibi pek çok kuzey ve batı Afrika ülkelerindeki hastalara tıbbi ilaç desteği sağlamıştır.

Dünya’nın tıbbi ilaç sektörünün altın markası Daiichi Sankyo karşılama anonsları ve kapsamlı IVR Seslendirme Projesinde Santral Anons’tan başka tercih tanımadı.

Daiichi Sankyo imzasını attığı her işte kusursuzluğu arayan bir firma olarak
santral seslendirme projesi için Santral Anons Seslendirme Sanatçısı Çağla’yı görevlendirdi.

Çağla Daiichi Sankyo’nın her departmanı için ayrı ayrı düzenlemiş olduğumuz metinleri kusursuz bir biçimde İngilizce ve Türkçe olarak seslendirilmiş ve kısa bir süre içerisinde proje tamamlanmıştır.

Eğer sizde çalışanlarınızın verimini arttırırken, müşterilerinize zaman kazandıracak,etkili ve nitelikli bir santral sunumu hazırlamak istiyorsanız, Santral Anons’un dünyanın her dilinde seslendirme yapan profesyonel seslendirme sanatçıları sizin için burada, bizimle iletişim bölümümüzden dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Ivr seslendirme ile profesyonelliğe bir adım daha atacaksınız.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Daiichi için hazırlanan santral seslendirme metnini sizin için yazıyoruz.

Tatil Anonsu ( Türkçe ve İngilizce seslendirme ) :

Daiichi Sankyo Türkiye’ye hoşgeldiniz, welcome to Daiichi Sankyo Turkey.

Şirketimiz 13-26 Ağustos tarihleri arasında kapalı olacaktır. Ürünlerimizle ilgili tıbbi bilgi almak, ürün kalitesi ile ilgili bir şikayette bulunmak veya bir yan etki bildirmek için lütfen sesli mesaj bırakınız. Teşekkür ederiz.

Our office will be closed between 13th-26th of August. If you have a medical inquiry, calling to report an adverse event or a product quality issue please leave your message after the tone. Thank you”

Mesai dışı ( Türkçe ve İngilizce santral seslendirme metni ) :

Daiichi Sankyo Türkiye’ye hoşgeldiniz, welcome to Daiichi Sankyo Turkey.

Şirketimiz 13-26 Ağustos tarihleri arasında kapalı olacaktır. Ürünlerimizle ilgili tıbbi bilgi almak, ürün kalitesi ile ilgili bir şikayette bulunmak veya bir yan etki bildirmek için lütfen sesli mesaj bırakınız. Teşekkür ederiz.

Our office will be closed between 13th-26th of August. If you have a medical inquiry, calling to report an adverse event or a product quality issue please leave your message after the tone. Thank you