Boyner Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Boyner Santral Seslendirme

BOYNER SANTRAL ANONS HİZMETİ YAYINA ALINDI

– Global mağazacılık anlayışı ile 20 yılı aşkın bir süredir Türkiye’de yeniliklerin takipçisi olan Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş Adından aldığı güçle her yıl farklı mağaza konseptleriyle müşterilerine “koşulsuz müşteri mutluluğu” ilkesini sürdürmektedir.

– Boyner Büyük Mağazacılık; dünyanın yüzlerce markasını, binlerce ürününü müşterileriyle buluşturmanın yanı sıra uygun ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışıyla sektöründe gün geçtikçe devleşmektedir.

– Boyner Büyük Mağazacılık Türkiye’nin 37 ilinde 78 Boyner ve 63 YKM mağazasının seslendirme projesi için Sibel Seslendirme’ yi tercih eden dev markalar arasında yerini aldı.

– Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz. Profesyonel santral anons çözümlerinde hiç bir müşterisini mutsuz etmeyerek işinin kalitesini kanıtladı. Karşılama anonsları ile müşterilerinizi kusursuz bir şekilde karşılar, bekletme anonsları ile, müşterileriniz beklerken ihtiyacı olan bilgileri rahatlıkla alabilecektir.