Ankastre Dünyası Santral seslendirme hizmetimiz tamamlandı.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Ankastre Dünyası Santral seslendirme hizmetimiz tamamlandı.

ANKSATRE DÜNYASI SANTRAL SESLENDİRME SİSTEMİNİ SİBEL SESLENDİRME’ DE TAMAMLADI

– Ankastre dünyası için santral seslendirme çalışmamızda erkek seslendirme sanatçılarımızdan Cem bize destek verdi.

Santral seslendirme çalışmamız uzun metinler sebebiyle 3 iş gününde tamamlandı.

– Erkek seslendirme, santral seslendirmede pek kullanılmayan bir tercihti. Ancak bir süredir erkek santral seslendirme taleplerinde yoğunluk oluşmaya başladı.

– Hizmetimizin detayı hakkında bilgi sahibi olmak ve profesyonel seslendirme ajansı ile çalışmak isterseniz iletişim bölümünden bizimle bağlantı kurabilirsiniz.Mutfakta yemek yapmak için harcanan zamanı keyifli anlara çeviren Ankastre Dünyası Santral Seslendirme projesi için Sibel Seslendirmeyi tercih etti.Bir mutfak için olmazsa olmazları arasında yer alan ankastre ve çeşitleri Ankastre Dünyasında sanata dönüştürülüyor. Kurulduğu günden bugüne kadar kaliteden asla taviz vermeyen ve müşterilerinin yorumları ile her geçen gün daha da iyi ürünler tasarlayarak “mutluluk dolu mutfaklar” yaratan Ankastre Dünyası mutfakların dizaynı için gerekli olan ankastre ürünleri sunmaktadır.

Seslendirme sektöründeki her müşterinin ihtiyacı aynı olabilir fakat her ihtiyaca uygun farklı çözümler üreterek müşteri memnuniyetini gerçekleştiren Sibel Seslendirme; kişilerin değil fikirlerin en iyi proje ürettiği bir kurumdur.Bizim işimiz hali hazırda mükemmel tasarlanmış olan dilimizi ve çıkardığı sesleri nasıl daha verimli çalışabileceğini bulabilmektir.

– Sibel Seslendirme Ar-Ge departmanın göstermiş olduğu verimlilik sayesinde yeni seslerin ufkunu açacak iyi ve başarılı projeler geliştirerek yenilikçi bir vizyona sahiptir. Sibel Seslendirme; Türkiye’deki birçok kurum tarafından saygı ile karşılanan bir markadır.

– Ankastre Dünyası Santral Seslendirme projesinde seslendirme sanatçısı Cem Bey mikrofon başındaydı. 1 iş gününde teslim edilen proje Ankastre Dünyası tarafından beğenilip takdir edildi. Sizleri de seslendirme dünyasının en iyileri ile tanışmaya davet ediyoruz.

“Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz”