Ümraniye Belediyesi’nin IVR Seslendirme Çalışması sorunsuzca yayına başladı.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Ümraniye Belediyesi’nin IVR Seslendirme Çalışması sorunsuzca yayına başladı.

ÜMRANİYE BELEDİYESİ IVR SESLENDİRME

İstanbul’un ismi ile müsemma ilçesi Ümraniye günümüzde diğer ilçelerle arasında bulunan ulaşım kolaylığı sayesinde gözde semtler arasında yerini yıllar önce almıştır. Günümüzde çağ atlamış bir belediyecilik anlayışı ile yönetilen Ümraniye bir kültür ve yaşam merkezidir. Bu açıdan Ivr seslendirmeleri için karşılayacak sesin profesyonel olması gerekiyor. Stüdyo ortamında alınacak olan bu sesleri kurumu en iyi şekilde yansıtması bekleniyor.Ümraniye Belediyesi ivr şeması seslendirme çalışmalarımız canlıya alındı.

Ümraniye Belediyesi tüm bu unsurları bağrında taşıyan insan ve yaşam odaklı belediyecilik anlayışıyla halkına daha yakın olmak, onların soru ve sorunlarına en etkili biçimde çözüm bulmak için Santral Anons’u paydaş olarak tercih eden resmi kurumlar arasında yerini aldı.

Ümraniye Belediyesi için özel olarak hazırlanan IVR Seslendirme projesinde Santral Anons Kadın Santral Seslendirme Sanatçısı Bahar görev aldı.Projenin metin şeması çizilmesi, stüdyo kayıt aşaması, özel bekletme müziği tasarısı, akabindeyse detaylı prodüksiyon çalışması tamamlandıktan sonra sorunsuzca yayına verilmesi Santral Anons tarafından sağlanmıştır.

Eğer sizlerde kurumunuz için hem kurumsal, hem profesyonel, hem de hızlı hayata geçecek bir IVR Seslendirme projesine ihtiyaç duyuyorsanız bizimle iletişim bölümümüzden irtibata geçebilirsiniz. Gerisini biz sizin için tamamlayabiliriz.