Tp-link Ivr Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Tp-link Ivr Seslendirme

TP LİNK İÇİN IVR SESLENDİRME

Sibel Seslendirme olarak Türkiye ve dünya markalarına ses vermeye devam ediyoruz. Tp-link ivr seslendirme ve santral anons seslendirmeleri tamamlandı ve hizmete alındı. Ivr seslendirme hizmetinde detaylı bir metin ile karşı karşıyaydık

Kurulduğu 1996 yılında bugüne TP-Link, gündelik hayatın her alanında yer alan güvenilir ağ cihazları ve aksesuarlarının dünya çapında bir sağlayıcısıdır. 120’den fazla ülkeye dağıtım sağlayan ve dünya çapında yüz milyonlarca kişiye hizmet veren WLAN ve geniş bant CPE cihazlarının 1 numaralı sağlayıcısı olarak sıralanmaktadır.
tp link anons sistemi ivr seslendirme olarak hazırlandı
Ivr seslendirme metni çok fazla sayıdan oluşmaktaydı. amaç arayan kişinin kısa zamanda ihtiyacının giderilmesini sağlamak idi. Arayan kişi oğu zaman müşteri hizmetlerine ihtiyaç duymadan sorununu çözebilmekteydi. Böylesine saygın ve güvenilir bir şirket olarak TPLink IVR seslendirmesi için 2 gün süren yoğun bir çalışmanın ve Seslendirme sanatçılarımızdan Bahar hanımın sesini seçtikten sonra stüdyo aşamasını çok kısa süre içinde tamamladık.

Tek bir revize dahi yapmadan, işimizi profesyonelce teslim etmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

İstikrarı ve performansıyla göz kamaştıran Sibel Seslendirme tüm seslendirme ihtiyaçlarınız için bir ürün portföyü hazırlamıştır. Tüm seslendirme ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek çözümleriyle IVR Sesledirme sınıfının gözdesi olmaya devam etmektedir.

Şirketinize uygun bir ses mutlaka bulunur.

Siz yeter ki; değişime evet deyin.