TOKİ IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  TOKİ IVR Seslendirme

TOKİ IVR SESLENDİRME

TOKİ’de Türkiye’nin diğer resmi kurumları gibi santral ağı ve IVR Santral projesi için Santral Anons’u tercih etti.
TOKİ’nin kapsamlı santral ağı ve IVR Seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirmeni Emel görev aldı.
TOKİ için hazırlanan projenin mümkün olan en kısa sürede titizlikle hazırlanıp yayınlanması sağlanmıştır.

1980’li yıllara kadar sosyal devlet anlayışı kapsamında planlı kentleşme ve kamunun toplu konut yapımıyla ilgili çeşitli faaliyetler yapılsa da tam anlamıyla başarılı olunamamış ve gecekondulaşma ülkemizin yapısal sorunlarından biri haline gelmiştir. TOKİ, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın talimatları ve 1984 yılında yürürlüğe giren 2985 sayılı Toplu Konut Kanunu ile özerk Toplu Konut Fonu’na haiz, Genel İdare dışında Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı adı ile kurulmuştur.

Toplu Konut İdaresi, 2002 yılına kadar 19 yılda 43.145 konutu tamamlamış, yaklaşık 950.000 konutu kredilendirmiştir. 58. Hükumetimizin yürürlüğe koyduğu Acil Eylem Planı çerçevesinde “Planlı Kentleşme ve Konut Seferberliği”nin başlamasıyla TOKİ, yeni bir vizyona kavuşmuştur.Türkiye’nin halkla hizmet yolunda, dar gelirli vatandaşa bir çatı olma umudu ile yola çıkan bir ülke devidir.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.