Tefal Karşılama Anonsları

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Tefal Karşılama Anonsları

TEFAL KARŞILAMA ANONSLARI TAMAMLANDI

– Tüm Türkiye servis ağı seslendirme çalışmaları tamamlandı. Sibel Seslendirme ivr seslendirme ve santral anons çalışmalarında mikrofon başındaydı. Tefal servis ağı anonsları şu anda canlıya alındı.

– Mutfaklar Tefal ile döşenince hanımlar daha mutlu ve daha güven dolu… Bir dünya markası olan Tefal, kadınlar için fırsat ürünleri üretmeye devam ediyor. Hayatımızı kolaylaştıran tüm mutfak ekipmanlarını üreten Tefal, kalitesi ile her zaman en önce tercih edilmeye devam ediyor. Hem kalitesi hem de ürün çeşitliliğiyle sizi yarı yolda bırakmayacak ürünler Tefal’ de.

– Tefal karşılama anonslarında Sibel Seslendirme ekibinden Bahar ile çalışmaya karar verdi. Yaklaşık bir hafta süren ivr seslendirmeleri ve karşılama anonsları sonrası anket anonsları için yeniden mikrofon başındaydık. Santral anons markasını gururla sunan Sibel Seslendirme, mesai içi ve mesai dışı anonsları, bekletme anonsları konusunda oldukça deneyimli. Türkiye’ nin en saygın çağrı merkezleri Sibel Seslendirme’ ye güveniyor.

– Tefal anonsları keyifli bir çalışmaydı. Seslendirme alanında hizmet sunan Sibel Seslendirme, santral seslendirme fiyatları konusunda da sizi üzmeyecek seslendirme sanatçısı seçenekleriyle sizlerle…