Tahkim Sigorta IVR Seslendirme Çalışmasının Tüm Aşamaları Tamamlandı

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Tahkim Sigorta IVR Seslendirme Çalışmasının Tüm Aşamaları Tamamlandı

Tahkim Sigorta Ivr Seslendirme

– Sigorta sözleşmelerinden doğan uyuşmazlıkların çözümü amacıyla kurulan Sigorta Tahkim Komisyonu, Sigorta Tahkim Komisyonu Başkanlığı ile Komisyon müdür ve müdür yardımcıları, büro müdür ve müdür yardımcıları, raportörler ile diğer çalışanlardan teşekkül eder. Kurumsal bir anons sistemine ihtiyaç duyan firmamız, sesler arasında seçimini yaptı ve kaydıda girdik. Ivr seslendirme projemiz başarı ile canlıya alındı. Çok geniş kapsamlı bir seslendirme sistemi kurulan firmamız çalışmasının detaylarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

– Komisyon Başkanlığı, bir Hazine Müsteşarlığı temsilcisi, iki Birlik temsilcisi, bir tüketici derneği temsilcisi ile Müsteşarlıkça belirlenecek bir akademisyen hukukçu temsilcinin katılımı ile oluşur. Sigorta Tahkim Komisyonu’nun merkezi İstanbul’dadır.

– Müsteşarlık temsilcisinin asgarî on yıl kamu hizmetinde çalışmış, sigortacılık alanında deneyim sahibi ve en az daire başkanı seviyesinde olması; Birlik temsilcilerinin de Sigortacılık Kanunu’nun 4 üncü maddesinde genel müdür yardımcısı için öngörülen şartlara sahip olması gerekir. Tüketici derneği temsilcisi ise Türkiye çapında en fazla üyeye sahip tüketici derneğinin önereceği üç aday arasından Müsteşarlıkça seçilir.

– Müsteşarlıkça belirlenecek akademisyen hukukçunun sigorta hukuku, hukuk usulü veya medeni hukuk alanlarından en az birinde yardımcı doçent veya daha üst unvana sahip olması gerekir.

– Komisyon kendi içinden bir Başkan seçer. Komisyon Başkan ve üyeleri iki yıl için seçilir ve Komisyonda kararlar, üye tam sayısının salt çoğunluğu ile alınır. Santral Seslendirme Ajansı olarak tamda bu nokta da bu titiz kurum için kapsamlı bir santral seslendirme çalışması hazırlayarak Daiichi Sankyo’nun ilk ve tek tercihi olduk.

Ivr Seslendirme Sanatçıları

– Bu tercihin sonucu olarak seçilen Sibel Seslendirme’ nin özel seslendirme sanatçısı departmanından Bahar görev aldı. Eğer sizde kurumunuzun santral karşılama ve IVR Seslendirme çalışmaları için doğru bir adres arıyorsanız, tam olarak doğru yerdesiniz. Bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilir ve size özel yapılacak çalışmamız için bir fikir edinebilirsiniz.

– Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.