Supplementler Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Supplementler Santral Seslendirme

SUPPLEMENTLER.COM SANTRAL SESLENDİRME

2006 yılında en iyi fiyat garantisiyle ve kaliteli hizmet hedefiyle kurulan Supplementler.com alanında uzman kişilerden oluşan ekibiyle müşterilerine ilk günkü heyecanla hizmet vermeyi sürdüren bir vitamin deposudur.

Supplementler.com profesyonel sporcuların gıda takviyeleri, protein tozları, normal yaşamını sürdüren tüm meslek gruplarındaki insanların gündelik hayatlarını daha zinde kılıcı vitamin takviyelerini her departmanında ayrı ayrı sunmakta ve müşteri hedef kitlesinin kafasındaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırmak için kapsamlı bilgiler sunmaktadır. Supplementler.com ünlü sporcuların tercih ettiği dünya vitamin ve vitamin takviye ürünlerini tek bir banka halinde elinde tutmaktadır. Buda onları kulvarında rakipsiz kılmaktadır. Hologramlı ürünleri ve yüzlerce çalışanıyla Supplementler.com her geçen gün hizmet ve ürün yelpazesini geliştirmektedir.

Dünyanın dev markalarını bir arada toplayan Supplementler.com tüm çağrı merkezleri ve santral seslendirmeleri için Santral Anons’u tercih eden firmalar arasında yerini aldı. Supplementler.com’un santral seslendirme projesi ve çağrı merkezlerinin Türkçe seslendirilmesinde Santral Anons Seslendirmeni Bahar görev alırken İngilizce Seslendirmelerinde ise yine Santral Anons Seslendirmeni Emel görev aldı.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.