Shaya Markasının Santral Seslendirme Ağı Projesini Tamamladık

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Shaya Markasının Santral Seslendirme Ağı Projesini Tamamladık

SHAYA SANTRAL SESLENDİRME

Shaya 2002 yılında, Kuveyt merkezli Alshaya Grubu’nun Türkiye yatırımı olarak kurulmuştur.

Bugün, Moda-Hazır Giyim, Güzellik-Bakım ve Gıda perakendeciliği alanlarında Türkiye’de temsil ettiği uluslararası markaların mağazacılık operasyonlarını yürütmektedir. Bath and Body Works, Coast, Debenhams, Dorothy Perkins, Evans, Miss Selfridge, Topshop, Topman, Le Pain Quotidien, Pinkberry, Shake Shack, Starbucks, The Body Shop, Victoria’s Secret, Victoria’s Secret Beauty and Accessories ve Warehouse Türkiye’de Shaya tarafından temsil edilen markalardır.

“En iyi uluslararası markaları kazançlı işbirlikleri ile yöneten, dünyanın önde gelen bir perakende şirketi olma” vizyonu ile faaliyet gösteren Shaya; “Büyük Düşünmenin”, “Küçükmüş gibi Davranmanın” ve “Kendin Olmanın” ödüllendirildiği bir çalışma anlayışını benimsemiştir.

Shaya, yaygınlaşan mağaza operasyonlarıyla mevcut marka portföyünü tüketiciyle buluşturmaya devam ederken, büyüyen marka portföyüyle de yeni markaların lansmanlarını yürütmektedir.

Uluslar arası Mağaza operasyonlarıyla sektörün vazgeçilmez markalarından olan Shaya; kurum içi ve kurum dışı iletişim hatlarının profesyonelliğine profesyonellik, prestijine prestij katmak için Türkiye’nin en önemli Seslendirme Ajansı , Santral Anons ile sözleşme imzaladı. Shaya’nın santral seslendirme ve ivr seslendirme projesinde Santral Anons’un özel ses bankasından olan Bahar görev aldı. Proje hummalı bir çalışma sonrası kısa sürede hayata geçirildi.

Sizlerde kurumunuzun iletişim ağının çıtasını yükseltmek istiyor ve kurumsallığınızı müşterilerinize kısa yoldan anlatmak istiyorsanız, Santral Anons olarak biz profesyonel seslendirme sanatçılarımız ve işinin ehli prodüksiyon ekibimizle hizmetinizdeyiz. Bizimle iletişim bölümümüzden irtibata geçebilir, kurumunuz için en uygun sesi birlikte seçebiliriz.

Sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.