Radore Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Radore Santral Anons

RADORE SANTRAL ANONS

2015 yılında altyapısı tamamlanan Radore Veri merkezi, geniş bir müşteri ağına sahip bir kurumdur. Bir çok müşterisi ile sağlıklı iletişim kurabilmek için, santral ağını profesyonel bir kuruma vermek istedi. Santral Anons marka tesciline sahip Sibel Seslendirme ile anlaşan Radore canlı sıcak bir sese karar verdi. Bir çok marka sesini okuyan seslendirme sanatçımız Bahar Radore için mikrofon başındaydı. Radore santral anonsları 2 günde tamamlandı.

Radore çok güvenli bir veri merkezidir. Çeşitli teknik altyapısı ile kesintisiz bir enerji sistemine sahiptir. Bu sebeple bir çok kurumsal firmanın tercihidir. Doğuş Sk Girişimi ile kurulan Radore Türkiye’ nin en güvenli veri merkezi markası olma özelliği taşımaktadır.

Radore santral anonsları mp3 formatında teslim edildi. Sistemlerine yüklenen ses dosyaları müzik içermemektedir. Bekletme süresi kısa olduğundan bekletme müziği talep etmediler. Müşterilerin hatta bekleme gibi durumu olmadığını belirten firmamız, kısa anlaşılır santral anonsları ile müşteri odaklı hizmet sunmaktadır. Detaylı çalışmaları dinlemek isterseniz sayfamızı inceleyebilirsiniz.