Otribebe Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Otribebe Santral Anons

OTRİBEBE SANTRAL ANONS

Rahat nefesler, neşeli bebekler mottosuyla yola çıkan Otribebe.. bebeklerin daha rahat, daha özgür nefes almaları için Ar-Ge birimlerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde öyle bir ürünü piyasaya sürdü ki; tüm önyargılarımız alt-üst oldu.

Otribebe, bebeklerdeki burun tıkanıklığı sorununu gidermek için özel olarak geliştirilmiş, pratik ve hijyenik çözüm sunan ilk tedavi setidir.

“Bebek ve çocuklarda mevsimsel olarak sık rastlanan solunum yolu enfeksiyonları yüksek miktarda mukus (burun salgısı) üretimine ve dolayısıyla da bebeğinizin burnunun tıkanmasına neden olur. Tek başına bakıldığında burun tıkanıklığı önemli bir sorun gibi görünmeyebilir.

Ar-Ge birimlerinin yoğun çalışmaları ile ortaya çıkarılmış bir ürün ve İnovasyonu bu denli geliştirilmiş bir marka elbette ki Çağrı Merkezini seslendirme işini de sektöründe yıldızını parlatmaya ve büyümeye devam eden Sibel Seslendirme ile çalışması kimseyi şaşırtmadı.

Otribebe Çağrı Merkezi seslendirmesinde; stüdyo aşamasını bir günde, prodüksiyon aşamasını ise yarım günde tamamlayarak işimizi zamanında teslim etmenin haklı gururunu yaşamaktayız…

Sizde Santral Anons çalışmalarında Sibel Seslendirme ekibine güvenin…

Geleceğe yatırım yapan ve her birimi ayrı uzmanlardan oluşan Otribebe ailesiyle çalışmaktan dolayı mutluyuz.

Sizleri de Aramızda görmekten kıvanç duyacağız…