Officentury santral seslendirme hizmetimiz başarıyla yayına girdi.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Officentury santral seslendirme hizmetimiz başarıyla yayına girdi.

OFFICENTURY SANTRAL SESLENDİRME

Sadece şahsi eşyalarınızı alıp şahane bir ofis kiralamak isterseniz doğru adres Officentury ve Santral Seslendirme projelerinin en doğru adresi Santral Anons. İki isim bir proje için bir araya geldi. Kurumsal karşılama anonsları ve santral seslendirmelerinin diğer anonsları, yani bekletmelerde kullanılan anonslar hizmete alındı.

Serbest çalışan bir çok firma ve insanlar için oldukça avantajlı bir sistem olan sanal ofis mantığı belki de 21. yüzyılın masrafı azaltan, hem göze hitap eden hem de zaman kazandıran bir olgu olarak göze çarpmaktadır.

Ofis kirası, ofis mobilyaları ayrıca İnternet, su, elektrik, doğalgaz gibi bir çok masrafı ayrı ayrı ödeyerek bir çok masrafa girecek olan girişimci ve hali hazırda var olan şirketler için hayli yük olmaktadır. Sadece şahsi eşyalarınızı alarak kurulacağınız bir ofisi sizlere sunan Officentury işte tam bu ihtiyaca cevap oluşturacak bir çok alternatifle kurulmuş ve tasarladığı geleceğin ofislerini hizmete sunmuştur. Ofis problemine yepyeni bir bakış açısı ve farklı tasarımlarıyla yaklaşan Officentury; ofis problemlerini kökünden çözerek şirketlerin sadece işe odaklanmalarını da sağladı.

Kurumsal Ses Kaliteyi Tercih Eder

Officentury İngilizce Santral seslendirme ve Türkçe Santral seslendirme projeleri için bu kez İngiliz aksanını en mükemmel şekilde aktaran Behice Hanım Mikrofon başındaydı.Bir iş günü gibi kısa bir sürede Officentury İngilizce Santral Seslendirme ve Türkçe santral seslendirme projesini teslim ettik. Officentury tarafından oldukça beğenilen projemiz taktirleri toplayarak Seslendirme stüdyosunda bir kez daha ONLINE ışığı yandı.

“ Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz. ”