O Bilet Ivr Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  O Bilet Ivr Seslendirme

O BİLET IVR SESLENDİRME

O BİLET, Türkiye’nin seçkin otobüs firmalarını tek bir platformda toplandığı Türkiye’nin en güvenli ‘online otobüs bileti’ gişesidir. Bu bağlamda ivr seslendirme sistemleri için firmamız ile çalıştı.

O BİLET Şirketi, bulunduğunuz noktadan gitmek istediğiniz noktaya hizmet veren firmaları skalasında birleştirip, kullanıcıya en uygun fiyat seçeneğini, zaman aralığını sunmak ve aynı zamanda firmaların tek bir portföy altında toplayıp, yolcu taşımacılık hizmetlerinin kolaylaştırılmasını sağlamaktadır. Sektördeki en büyük yolcu taşıma firmalarının tüm kampanya ve fırsatlarını müşterilerine sunmayı hedefleyen O BİLET sistemi, ulaştırma sektörünü daha da canlandırarak, işlem kapasitesini arttırmaktadır.O BİLET Grubu sektöründeki otobüs firmalarını ve uçak firmalarını internet dünyasında; tek bir çatı altında, kullanıcıların şehirlerarası ulaşımda kendisi için en uygun seçeneği belirlemesine yardımcı olacak ve koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayacak bir misyon edinmiştir.

Sektöründe en fazla tercih edilen O BİLET markası çağrı merkezlerinin iletişim ağı için Sibel Seslendirme’ yi seçen markalar arasında yerini aldı. O BİLET’in çağrı merkezleri başta olmak üzere, tüm IVR Seslendirme alt yapısı için Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi. O BİLET’in kapsamlı IVR Seslendirme seslendirme projesi kısa süre içerisinde tamamlanmış ve yayınlanması sağlanmıştır.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.