MNG Kargo IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  MNG Kargo IVR Seslendirme

MN KARGO IVR SESLENDİRME

MNG KARGO sektöründe ilk ve tek “Teknolojik Aktarma Merkezlerine” sahip olan kargo şirketi MNG Kargo; bu çağ değiştiren teknoloji sayesinde ve dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile ülkemiz taşımacılık sektörüne çağdaş dinamikler kazandırmıştır. Bu dinamikleri Sibel Seslendirme ekibinin güçlü bir sesi ile pekiştirdi. Ivr seslendirme sistemi için Behice stüdyodaydı.

Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyanın 220 farklı ülkesine, günde 600 bin adrese, dünya standartlarında hizmet ulaştıran MNG Kargo; 800 Şubesi, 26 Teknolojik Aktarma Merkezi ve 15 Bölge Müdürlüğünün santral seslendirmesi için Santral Anons’u tercih etti.

MNG KARGO’nun toplamı 3.500 Santral, Çağrı Merkezi ve IVR Seslendirme hizmetlerinin tarafımızca gerçekleştirilmesi sonrasında, kendileri ile yeni bir protokol imzaladık.

MNG Kargo için gerçekleştirmiş olduğumuz projenin detayları ise şöyle;

-MNG KARGO’nun genel merkez dâhil tüm ofis ve çağrı merkezleri için karşılama anonsları hazırlandı.
-MNG Kargo’nun tüm Türkiye karşılama anonsları
-MNG Kargo’nun ve fedex genel müdürlükleri ve bölge müdürlükleri iletişim ağı seslendirmeleri
-MNG kargo tüm Türkiye adres telefon bilgilerinin seslendirilmesi
MNG Kargo’nun bu kapsamlı santral ağının seslendirme projesi 1 ay gibi kısa bir zaman zarfında tamamlanarak yayınlanması sağlanmıştır.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.