Laztur santral seslendirme tamamlandı ve yayına girdi.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Laztur santral seslendirme tamamlandı ve yayına girdi.

LAZTUR SANAL SANTRAL SESLENDİRME

Dağlarının kıyıya paralel uzandığı, yeşilin ve mavinin tüm tonlarına hakim bir bölgede kurulan ve Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan başta olmak üzere tüm yurtdışı seyahatlerini organize eden Laztur; sanal santral seslendirme projesinde Sibel Seslendirmeyi tercih etti.

2010 Yılında Gürcistan’da kurulan ilk Türk seyahat acentesi olan ve Kültür ve Turizm bakanlığı A grubu işletme belgesini alan Laztur; Tüm Türkiye’de ve yurt dışında hizmet veren profesyonel bir seyahat acentelerinden biridir.
Karadeniz insanına var olan girişimcilik, üretkenlik ve öngörüyü Laztur’da da görmekteyiz. Girişimcilik adına Gürcistan’da açılan ve her geçen sene yeni organizasyonlar ile adından sıkça söz ettirerek üretkenliğini Karadeniz’in dalgaları gibi büyüten Laztur; adından daha da söz ettirecek gibi.

Sibel Seslendirme olarak amacımız müşterinin ürünleri daha kullanmadan reklamlarla ve kurumsal sesinizle sizi tanımasıdır. Bu amaç doğrultusunda geliştirmiş olduğumuz Ar-Ge departmanımız Seslendirme alanındaki tüm yenilikleri takip ederek kurum kimliğini geliştirerek ve birlikte çalıştığı tüm seslendirme sanatçıları ile birlikte hayatın gizli kahramanlarını gün yüzüne çıkarıyoruz. Laztur sanal santral seslendirme projesi yeni hazırlanan seslendirme metinleri ile seslendirme aşaması başlamış oldu. Başarılı seslerimizden olan Bahar Hanım mikrofon başına geçerek tüm projeyi 1 iş gününden de kısa sürede bitirdi.

Yüzlerce Seslendirme Ajansları arasında boğulmayın… Gelin sizin işinizi, işimiz gibi; özgün, tutkulu, kaliteli, mükemmel yapalım…

“ Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz. ”