Laperry için İngilizce seslendirme çalışmamız tamamlandı.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Laperry için İngilizce seslendirme çalışmamız tamamlandı.

LAPERRY İNGİLİZCE SANTRAL SESLENDİRME

Dekoratif kutu imalatından ev eşyalarına, nişan sandıklarından çikolata kutularına varana kadar nişan ve düğün konseptini bambaşka bir boyuta taşıyan La Perry Home İngilizce Santral Seslendirme projesinde seslendirme sektörünün vazgeçilmezi; Sibel Seslendirme ile çalıştı.

La Perry Home “her evin her köşesinde” sloganıyla ve dekoratif kutu imalatı ile başladığı bu yolculuğundan geldiği nokta şaşırtıcı derece başarılı ve azimli bir şirket olmanın ötesine geçmiştir.Ortadoğu ve Türkiye’deki seçkin mağazalarda yerini almış olan La Perry Home; farklı tasarımlarıyla göz kamaştırmaya, kendine özgü stillerle beğeni toplamaya devam etmektedir.La Perry Home; katıldığı fuarlarda açmış olduğu kaliteli stantlarıyla ürünleri sergileyerek adını sıkça duyurmuştur. Dekoratif kutu imalatı ile sektöre hızlı bir giriş yapan La Perry Home; imalattan satış pazarlama departmanlarına varana kadar yaptığı tüm toplantılarda ortaya çıkan her fikri deneyimleyerek Nişan, düğün ve her evin ihtiyacı olan dekoratif konseptleri ile göz doldurarak sektöründe kalıcı bir şirket olduğunu göstermiştir.
Kendine özgü bir tarz geliştiren La Perry Home; sektördeki farklılığını ortaya koyarak kirli sepeti, havlu kutuları, bebek kutuları, yüzük tepsileri, seccade, dekoratif sabunları, lavanta keseleriyle ürün koleksiyonunu geliştirmiştir.

Seslendirme Kusursuzluk İster

– La Perry Home İngilizce Santral seslendirme projesinde kalitesi, ses tınısı ve İngiliz aksanından dolayı sürekli tercih sebebi olan Behice Hanım mikrofon başındaydı. Profesyonel karşılama anonsları, mesai dışı anonsları ve bekletme anonsları başarılı bir şekilde tamamlandı.

Santral Seslendirme kusursuzluk ve mükemmellik ister. Sibel Seslendirme bünyesinde yer alan her seslendirme sanatçısı seslendirdikleri seslendirme metinlerine aynı hassasiyet ve özenle yaklaşarak mükemmelliğin miladını oluşturmaktadırlar.

“ Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz ”