Lainox Türkiye..

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Lainox Türkiye..

LAINOX SANTRAL SESLENDİRME

Dünyadaki büyük şeflerden aldığı ilham ve yorumlar sayesinde kendini her geçen sene geliştiren Mutfakların vazgeçilmezi Lainox; Santral seslendirme projesinde Sibel Seslendirme’ yi tercih etti. Santral seslendirme öncesinde teklifi sunulan markamızın metinlerinin tamamlanması aynı gün sağlandı. Okumalar için ses seçeneklerini değerlendiren Lainox, kararını verdikten sonra stüdyo aşamasına geçildi.

Mutfakta Mükemmellik arayanların vazgeçilmez markası haline gelen Lainox; 35 yılı aşkın bir süredir özellikle karma fırınların imalatı ve tasarımı olmak üzere uzmanlaşmış kadrosu ve güçlü girişimci ruhuyla İtalya’nın mutfaktaki gurur simgesi haline geldi.1981 yılında Treviso – İtalya’da kurulan Lainox; uzman kadrosu, Ar-Ge departmanlarına ayırdığı bütçesi ve yenilikçi yapısı ile katıldığı tüm fuar ve düzenlediği etkinliklerle hayli beğeni toplamış bir mutfağın vazgeçilmez parçalarını yaratan marka olarak karşımıza çıkmaktadır. Akıllı Teknolojiler geliştiren ve performansı kusursuz sonuçlarla birleştiren profesyonel fırınların markası Lainox; endüstriyel fırın sektöründe
rekabeti canlandırmak için dünyanın en büyük şeflerinin yorum ve önerileri ile yepyeni ürün ve tasarımlarıyla Türk tüketicisiyle buluştu. Büyük beğeni kazanan Lainox; Türk tüketicisi tarafından oldukça beğenildi ve satış grafiği her geçen sene artmaya devam ediyor.

Dünyanın Markalarını Seslendiriyoruz: Sibel Seslendirme

Sibel Seslendirme olarak dünyanın en önde gelen markalarıyla çalışmaya çözüm, öneri ve müşteri memnuniyetini her geçen sene arttırmaya devam ediyoruz.

Lainox Santral Seslendirme Projesi için bu kez mikrofonların başına geçen isim Bahar Hanım oldu. Harika bir projeye daha imza atan Bahar Hanım; bir günde tamamlanan projeden dolayı hayli keyifli olduğu görüldü.

Biz seslendireceğimiz her metni, her ürünü, çalıştığımız her markayı içselleştiriyoruz. Evet risk alıyoruz, çünkü risk almanın yolu “özgün” olmaktan geçtiğini biliyoruz…

“ Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz. ”