KIBTEK IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  KIBTEK IVR Seslendirme


KIBTEK IVR SESLENDİRME

KIBTEK’in tüm katmanlarının santral seslendirme ve Ivr Seslendirme çalışmaları Türkçe olarak seslendirildi ve proje 2 iş günü gibi kısa bir sürede tamamlanarak teslim edilmesi sağlanmıştır.

KIBTEK; Mart 1975’e kadar bir Devlet Dairesi olarak görev yapan ve Bakanlar Kurulunun 6216 sayılı kararı ile 1 Mart 1975 tarihinden itibaren Kıbrıs Türk Elektrik Kurumuna dönüştürülen bir kuruluştur.KIBTEK yürürlükteki elektrik yasaları hükümlerine uygun olmak koşulu ile tüm görev ve fonksiyonları titizlikle yerine getiren ve sağlam mali ilke ve temellerle yönetilmekte olan, Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak hareket etmektedir.

Kıbrıs’ın bir ucundan diğer ucuna yüz binlerce adrese, dünya standartlarında hizmet ulaştıran KIBTEK; genel merkezi başta olmak üzere tüm çağrı merkezlerinin iletişim ağı için Santral Anons‘u tercih etti. KIBTEK bünyesindeki her departmanın iş akışlarını hızlandırmak, hizmet sağladığı abonelerinin bilgi alma süresini kısaltmak ve çalışanların verimini arttırmak, maksimum geri dönüş kapasitesine ulaşmak için en ideal çözüm olan Ivr Seslendirme projesinde Sibel Seslendirme Seslendirmeni Bahar tercih edildi.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.