KEY MUSEUM Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  KEY MUSEUM Santral Seslendirme

KEY MUSEUM SANTRAL SESLENDİRME

Dünya araçlarının en kapsamlı Türk Müzesi olan Key Museum iletişim ağı için Santral Anons‘u seçen markalar arasında yerini aldı.Key Museum’un kapsamlı santral seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirmeni Behice görev aldı.

Key Museum, İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan bir otomobil müzesidir. 6 Mayıs 2015’te açılan müze, 7.000 m2 alanıyla ve sahip olduğu 130 otomobil ve 40 motosiklet ile Türkiye’nin en büyük otomobil müzesi olma özelliği taşımaktadır.
Müzedeki araçların model yılları 1800’lerin sonundan 2011 yılına dek uzanan 130 otomobil ve 40 motosiklet ile 2 bin 550 model otomobil ve otomobil temalı eşarp koleksiyonu, 2. Dünya Savaşı öncesinde otomobilleri süsleyen 300 kaput amblemi, 1950’li yıllara ait benzin istasyonu ve aksesuarlarını, 1966 yılında çekilen “Batman” filmindeki “Batmobile” ve “Batcycle”, koleksiyonda dikkati çeken parçaları görebilmeyi Ziyaretçileri için mümkün kılmakta ve onlara adeta otomobil tarihinde bir zaman makinesine binme özgürlüğü sunmaktadır.

Key Museum’un santral ve Ivr Seslendirmeleri Türkçe ve İngilizce olarak seslendirildi ve proje 2 gibi kısa bir süre zarfında tamamlanarak teslim edildi. Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.