İpragaz IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  İpragaz IVR Seslendirme

İPRAGAZ IVR SESLENDİRME

Kuruluşu neredeyse yarım asırı aşmış olan İpragaz ivr seslendirme ihtiyaçlarında Sibel Seslendirme markasına güvendi. Seslendirme ve bekletme müzikleri konusunda firmamızdan destek alan İpragaz projesinde bulunmaktan dolayı gurur duyuyoruz!

İpragaz, 1961 yılında kurulmuş, sektördeki ilk tüp dolumunu gerçekleştirmiş, İzmit Yarımca’da, Türkiye’nin ilk Resmi Sıvılaştırılmış Petrol Gazı (LPG) dolum tesisini ve dolum istasyonlarını faaliyete geçirmiş olan ilklerin markası özelliğini taşımaktadır.İpragaz, 1966 yılında, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile birleşerek, İpragaz A.Ş. adını almıştır. 1992 yılında özelleştirilen İpragaz, Fransız Primagaz bünyesine katılmıştır. 1999 yılında Primagaz’ın da dünyanın en büyük LPG dağıtım firması Hollandalı SHV Energy tarafından satın alınması ile İpragaz, SHV ailesinin bir parçası haline gelmiştir.

İpragaz, bu gün ise milyonlarca çalışanı ve gücü her geçen gün daha da artan müşteri ağı sayesinde Tüp Gaz ve Otogaz Sektöründe bir dünya markasından öteye geçmiştir.

Dünya devlerinden biri olan İpragaz, kuruşunun genel merkez başta olmak üzere tüm santral ve IVR Seslendirmeleri için Santral Anonsu tercih etti.İpragaz’ın tüm santral ve IVR Santral alt yapısı için Santral Anons Seslendirmeni Sibel tercih edildi. İpragaz Markasının kapsamlı santral ağı projesi, en kısa sürede tamamlanarak yayınlanması sağlanmıştır. 

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.