IGA Havalimanı IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  IGA Havalimanı IVR Seslendirme

IGA HAVALİMANI IVR SESLENDİRME

İGA Havalimanı geliştirdiği son sistem hizmet ağında en fazla verimi ve müşteri memnuniyetini artırmak için en yoğunlaştırılmış çözüm olan IVR Seslendirme çalışması için Sibel Seslendirme Sanatçılarından Behice görev aldı.
IGA Havayolları’nın kapsamlı santral ve IVR seslendirme projesi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak teslim edildi.

Cumhuriyet Tarihinin en büyük projesi olan; “İstanbul’un Yeni Hava Limanı İGA” İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere 7 Ekim 2013 tarihinde kurulmuştur. Yeni havalimanını, İstanbul’un kuzeyine, şehir merkezine 35km mesafede 76 buçuk milyon metrekarelik alana inşa edilmektedir. Dört aşamada tamamlanacak havalimanının, birinci aşaması 90 milyon yıllık yolcu kapasitesine sahip terminali ve üç pisti 2018 yılında açılmayı hedeflenmektedir.

Yeni havalimanı, tüm kademeler tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcuya çıkarılabilir kapasitesi ile 350’den fazla noktaya uçuş ve 150’den fazla havayolu şirketine ev sahipliği yapacak. Şu anda yaklaşık 14 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı projesi tamamlandığında doğrudan 100 bin, yan sektörlerle birlikte 1,5 milyon kişiye yeni istihdam alanı sağlayacak. Tarihin en büyük Havalimanı İGA Havalimanı karşılama giriş santral seslendirmeleri için Santral Anons’u tercih eden dev firmalar arasında yerini aldı.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.