İdeasoft Yazılım için santral seslendirme çalışmamız tamamalandı.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  İdeasoft Yazılım için santral seslendirme çalışmamız tamamalandı.

İDEASOFT IP SANTRAL SESLENDİRME PROJESİ HAYATA GEÇTİ

– Profesyonellik, hızlı sorun çözme yeteneği, müşteri memnuniyeti ve Türkiye’de 10 binden fazla kurum ve kuruluşa hizmet veren İdeasoft; Ip Santral Seslendirme projesi için Sibel Seslendirme bünyesinde hizmet veren Bahar Hanım’ı tercih etti. Ip santrallerinin bulut sistemi ile hem konforu, hem ekonomiyi hem de sürekli güncellenen teknolojik altyapısı ile, ip santral günümüzde sanal santral kullanımlarında oldukça rağbet gören bir teknik.

– Her Markanın Değerini Sesimizle Taçlandırıyoruz

– Çalıştığımız her marka kendi değerlerini de ön plana çıkaracak bir seslendirme ajansı ile çalışmak ister. Her marka kendini doğru ifade edebilen bir Seslendirme sanatçısını bulmak ister.

– Sibel Seslendirme şirketi ve bünyesindeki her seslendirme sanatçısı; çalıştığı her markanın, ses verdikleri her kurum ve kuruluşun değerini bilip, kıymetlendirip seslendirme stüdyosuna bu bilinç ile kayıt almaktadır.

– İdeasoft Ip Seslendirme projesinde tercih edilen Seslendirme Sanatçımız Bahar Hanım mikrofon başında her zamanki gibi harikalar yaratarak tabiri caizse işin hakkını vermiştir.

– Proje teslim tarihi 2 gün olarak belirlense de 1 iş gününde sıfır revize ve kusursuz olarak proje teslim edilerek müşteri memnuniyeti ve devamlılığı sağlanmıştır.

– İdeasoft; 2005 yılından bu yana web ve mobil tabanlı yazılım çözümleri sunan, Türkiye’nin e-ticaret alt yapısını hazırlayan en büyük markalarından biridir.

– Anahtar teslimi sanal mağazaların tasarımlarını ve “sürükle, bırak” teknolojisini geliştirerek müşterilerine sunan İdeasoft; bir günde e-ticaretin kapılarını müşterilerine açarak bir an önce ticaretin canlanmasına katkı sağlamaya devam ediyor.

– İdeasotf; sunduğu çözümler ve geliştirdiği akıllı e-ticaret paketlerini sipariş verildiği gün kullanıma hazır hale getiriyor. Kendi sanal mağazanızı istediğiniz gibi yönetebilme, internet üzerinden satış yapabilme ve geliştirip yeni tasarımlara ön ayak olabilmeniz için İdeasoft imkanlarını seferber ediyor.

– Her işimizi aslında “her şeyin doğru gerçekleştiği” o işlerden biri gibi yapıyoruz. Sibel Seslendirme referanslarını mutlaka inceleyin!