HotelsPro Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  HotelsPro Santral Seslendirme


HOTELSPRO SANTRAL SESLENDİRME

Dünya üzerinde 190’dan fazla ülkedeki 200.000 otel, 25.000’den fazla transfer ve 15.000’den fazla etkinlik ürünü kapsayan çoklu şirket kollarının santral seslendirme hizmeti için Sibel Seslendirme’ yi tercih etti.

HotelsPro 2002 yılında kurulan; tüm dünyada 95.000’den fazla otele ve 3000’den fazla etkinlik ürünüyle müşterilerine en iyi tur operatörü fiyatları ve anında konfirmasyon garantisi sunan, yurt içi tatil tesislerine komisyon miktarlarını görüntüleyerek rezervasyon yapma imkanı tanıyan; grup, transfer, rehberlik gibi taleplerine cevap verebilen, bütünüyle interaktif online rezervasyon sistemidir.

HotelsPro; Avrupa, Türkiye, Asya, Orta Doğu, Latin Amerika, Avustralya, Afrika, Amerika ve Kanada’da, dünyanın önde gelen zincir otelleriyle birlikte, 190 ülkede, 11000’den fazla destinasyonda, 95.000 otelde en iyi tur operatörü fiyatları ve kontenjanları sağlamaktadır.

HotelsPro’nun iş akışının belkemiği olan rezervasyonlarını hızlandıran, müşterilerinin bilgi alma süresini kısaltan ve çalışanların verimini arttıran, yüksek sayıda geri dönüş almak için özel olarak tasarlanan Seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi.

HotelsPro’nun tüm departmanlarının santral seslendirmeleri Türkçe olarak seslendirilerek projenin 1 gün gibi kısa bir sürede tamamlanarak teslim edilmesi sağlandı.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.