Gümrük ve Ticaret Bakanlığı IVR Seslendirme Çalışmamız Yayınlandı..

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Gümrük ve Ticaret Bakanlığı IVR Seslendirme Çalışmamız Yayınlandı..


Gümrük ve Ticaret Bakanlığı IVR Seslendirme

-Bakanlığın Santral Seslendirme ve IVR Seslendirme projesi, hummalı mutfak çalışması sonrası kayda alınmış, titizlikle hazırlanan bekleme müzikleri sonrası prodüksiyon aşamasından da geçerek yayınlamıştır.

– Türkiye’nin en önemli kurumlarından ve bakanlıklarından biri olan “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı” sayısız önemli resmi kurum gibi tüm karşılama anonsları ve IVR Seslendirme sitemlerini, Türkiye’nin en kıdemli santral seslendirme ajansı Sibel Seslendirme’ ye teslim etmiştir. “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın” Türkçe ve İngilizce ivr seslendirme projesinde Sibel Seslendirme’ nin Türkçe ve İngilizce Seslendirme Sanatçı Kadrosundan Çağla görev almıştır.

– Türk Gümrük Idaresinin Anadolu Beyliklerinden Osmanlı İmparatorluğuna, Osmanlıdan Türkiye Cumhuriyeti Devletine kadar gelişerek devam eden uzun bir gelişim öyküsü olduğu bilinmektedir.
Kurtuluş Savaşı sonrası Lozan Anlaşması nedeniyle bir bekleme dönemi geçirilmiş, Cumhuriyet döneminin ilk uygulaması 1929’da yürürlüğe giren 1499 sayılı “Gümrük Tarifesi Kanunu” olmuştur. Bu tarife uygulaması nedeniyle artan kaçakçılık faaliyetlerini önlemek için, Kaçakçılığın Men ve Takibi Kanunu yürürlüğe konulmuştur. Osmanlı dönemi sonrası 1931 yılında kurulan yarı askeri nitelikteki Gümrük Muhafaza Umum Kumandanlığı 1956’da kaldırılmış ve sivilleşerek Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ismini almıştır. 1983 tarihli ve 178 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Gümrük ve Tekel Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı, Maliye ve Gümrük Bakanlığı şeklinde birleştirilmiştir. Bu yapı 02.07.1993 tarihli ve 485 sayılı “Gümrük Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname” ile Başbakanlığa bağlı müstakil bir “Bakanlık” olarak yeniden teşkilatlanana kadar devam etmiştir.

– Sizlerde Türkiye ve dünyadaki sayısız resmi kurum yada kuruluşun tercih etmiş olduğu, Seslendirmede markalaşan, gerçekleştirdiği her projeyle adından sıkça bahsettiren Sibel Seslendirme ile çalışmayı arzu ederseniz; 7/24 sizin için çalıştığımızı ve sizileri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.