Gezimod Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Gezimod Santral Anons

GEZİMOD SANTRAL ANONS

Santral Anons alanında firmamızı tercih eden kurumumuz : Gezimod.

Gelişen Turizm sektöründe, sürekli ihtiyaçlara yönelik olmak ayakta kalabilmek adına önemli.

Bu anlamda Gezimod, kendini sürekli geliştiren, müşteri ihtiyaçlarına yönelik turlar düzenleyip bunları kusursuz sunan bir ekibe sahip.

Unutulmayacak organizasyonlara imza atan Gezimod, misafirleri için her ayrıntıyı düşünerek sunumlar yapmaya devam ediyor. Kusursuz hizmet alanında Santral anons çözümünde Sibel Seslendirme markasına güvendi ve inandı. Bu alanda karşılama anonsları ile arayan kişileri ihtiyaçları olan dahili numaraya yönlendirdik. Mesai dışı aramalarda, müşterileri çalışma saatleri konusunda bilgilendirdik. Gerekirse mesaj bırakma yönergemiz aktif durumda. Müşteriler beklerken hat meşru ise, firmamız kampanyaları hakkında kısa bir bilgilendirme yaptık.

Canlı bir ses kullanmak isteyen Gezimod, tercihinde ‘Bahar’ dedi. Canlı santral anonsu sunumunuz için siz de Sibel Seslendirme markasına inanın.

Profesyonel santral seslendirme metinleri, santral anonsları seçimlerinde hem kadın hem erkek hemde çocuk seslendirmeleri konusunda her ihtiyacınıza yanıt veren harika bir ekip sizi bekliyor!