Forever New IVR Seslendirme Çalışmaları Başarıyla Tamamlandı.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Forever New IVR Seslendirme Çalışmaları Başarıyla Tamamlandı.

FOREVER NEW IVR SESLENDİRME

2006 yılında sadece bir mağazayla hizmet vermeye başlayan Forever New bugün Avustralya, Türkiye, Yeni Zelanda, Hindistan, Çin, Güney Afrika, Singapur, Endonezya’da 250’ye yakın mağazasıyla geniş bir ağa sahip olmasının avantajıyla Avustralya’nın en hızlı büyüyen markalarından biridir.

Doğasında feminen güzelliği simgeleyen Forever New kıyafetlerinde ve aksesuarlarında kullandığı her türlü detay ile farklı bir stile imza atmıştır.

Tüm koleksiyonları Paris, Londra, Milano ve New York’taki sanat, film, müzik ve tiyatro sanatlarının global trendlerinden ilham alınarak hazırlanan Forever New markası müşterileri için özel olarak hazırlamış olduğu karşılama anonsları ve çalışanlarının iş akışlarını hızlandırmak için tasarladığı IVR Seslendirme projeleri için Santral Anons’u tek tercihi kıldı.

Forever New’in karşılama anonsları ve kapsamlı IVR Seslendirme Projesinde Santral Anons özel ses skalasından Aslı görev aldı.

Forever New markasının IVR Seslendirme projesi detaylı kayıt aşaması ve prodüksiyon evresinin tamamlanmasının ardından sorunsuz bir biçimde yayınlandı.

Eğer sizde çalışanlarınızın verimini arttırırken, müşterilerinize zaman kazandıracak, etkili ve nitelikli bir santral sunumu hazırlamak istiyorsanız, Santral Anons’un dünyanın her dilinde seslendirme yapan profesyonel seslendirme sanatçıları sizin için burada, bizimle iletişim bölümümüzden dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz.