Flormar IVR Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Flormar IVR Seslendirme

FLORMAR IVR SESLENDİRME

Flormar’ın genel merkezi, tüm mağaza ve çağrı merkezlerinin iş akışını hızlandırmak, çalışanlarının verimliliğini, müşterilerinin memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmak için tasarlanan IVR Seslendirme projesi için Santral Anons Seslendirmeni Bahar görev aldı. 

Modanın ve estetiğin başkenti İtalya’nın Milano kentinde kurulan Flormar, 1970 yılında Şenbay Ailesi tarafından satın alınarak Türkiye’de üretime başlamıştır. Flormar, yıllık 120 milyon adetlik üretim hacmi ile allıktan fondötene, fardan maskaraya, rujdan ojeye, aksesuardan cilt bakım ürünlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle kadınların vaz geçilmez markası haline gelmiştir.

Flormar, yine dünya çapında 40.000 den fazla ortak satış noktası üzerinden dünya kadınlarına ulaşarak Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktadır.Kozmetikte dünya devi Flormar mağazalarının ve çağrı merkezlerinin iletişim ağı için Santral Anons‘u seçen dünya markaları arasında yerini aldı.

Flormar Markasının kapsamlı santral ağının santral seslendirme projesi 2 gün gibi kısa bir zaman zarfında tamamlanarak teslim edildi.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.