Doğtaş Ivr Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Doğtaş Ivr Seslendirme

DOĞTAŞ MOBİLYA IVR SESLENDİRME

Doğtaş Mobilya bünyesine bağlı tüm bayilerinin ve müşteri hizmetlerinin santral ve IVR seslendirmeleri için Sibel Seslendirme’ yi seçen dev markalar arasında yerini aldı.

1972 yılında kurulan Doğtaş bugün 65 ülkeye ihracat gerçekleştiren, yurt içi ve yurt dışındaki seçkin noktalarda bulunan 200’ün üzerindeki mağazasıyla, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında almaktadır.Doğtaş Mobilya; Türkiye’deki ev alanında kullanılan mobilyalar konusunda tüm ürünlerinde, dünyanın en önemli güvenlik sertifikası olan GS Belgesi’ne (Geprüfte Sicherheit – Sertifikalı Güvenlik) sahip Türkiye’nin ilk ve tek mobilya markasıdır. Tüketicisi ve kamuoyu beğenisini kazanıp, bu beğeniyi birçok tasarım, hizmet, tüketici ve kalite ödülleriyle tescilleyen, modern ve farklılık yaratacak çizgisi, öncü konumu, yaşam tarzları belirleyen yaklaşımıyla büyümeye devam eden Doğtaş, dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen güçlü bir firmadır.

Doğtaş Mobilya’nın tüm şirket departmanlarındaki iş akışını hızlandıran, müşterilerinin talep, istek ve öneri akışlarını sorunsuz bir biçimde iletilmesini sağlamak amacıyla tasarlanan santral seslendirme projesi için Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi. Doğtaş Markasının kapsamlı santral seslendirme ağının seslendirme projesi kısa bir süre içinde tamamlanmıştır.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.