Dent Group Ivr Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Dent Group Ivr Seslendirme

DENT GRUP IVR SESLENDİRME

DentGroup 2006 yılında Diş Hekimi Efe Çelebi ve Ortodonti Uzmanı Dr.Cihan Çapan tarafından ‘Yeni Nesil Diş Hekimliği’ misyonuyla kurulmuştur.

DentGroup, her hastasına kişisel bir tedavi yöntemi uygulayarak alanında güven vererek tercih edilen bir marka halini almıştır. DentGroup; teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak digital diş hekimliği, estetik diş hekimliği, ortodanti, dental implant, çene cerrahisi, pededonti, periodontoloji, endodonti, diş protezleri ve horlama merkezi hizmetleriyle diş hekimliğinin altın markası halini almış ve 2013 yılı itibariyle de DentGroup Anonim Şirketi olarak hız kesmeyen bir ivmeyle yola devam etmektedir.

DentGroup şirket bünyesinde bulunan 8 büyük kliniğinin santral seslendirmesi için Santral Anons’u tercih etti.

DentGroup hizmet akışlarını hızlandırmak, hastalarının bilgi alma süresini kısaltmak ve personellerinin verimini arttırmakta en ideal çözüm olan Ivr Seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirmeni Bahar görev aldı.

DentGroup’un tüm kliniklerinin santral ve Ivr Seslendirme projesi detaylandırılarak hayata geçirildi ve kısa süre içerisinde tamamlanarak teslim edildi.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.