Crown Plaza Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Crown Plaza Santral Anons

CROWN PLAZA SANTRAL ANONS HİZMETİNİ YAYINA ALDI.

– Uluslararası saygınlığı ile Intercontinental Hotels Group (IHG) otellerinden biri olan Crowne Plaza Oryapark Türkçe santral anons ve İngilizce Santral anons için Emel Hanımı tercih etti.

International Hotels Group (IHG); 300 yılı aşkın deneyimi, 5 binin üzerinde otel sayısı ile sürdürülebilir bir büyüme hedefinde olan ve otelcilik sektörüne yön veren kuruluşların başında gelmektedir.

İstanbul’un yeni finans merkezi haline gelen Ataşehir’de titizlikle tasarlanmış olan Crown Plaza Oryapark 2014 yılında kurulmuş ve 18 adet toplantı salonu, 400 araçlık otoparkı ve eşsiz manzarası ile misafirlerine unutulmayacak bir zaman dilimi vadetmektedir.

crown plaza santral anonsları tamamlandı

SESİN KALİTESİ TESCİLLİ OLANDIR: SANTRAL ANONS

– Bünyesinde bulundurduğu seslendirme sanatçıları ve kalitesini marka tescili ile onaylamış olan Santral Anons,  Crown Plaza Oryapark projesi için Emel Hanım mikrofon başındaydı.

– Crown Plaza Oryapark ile yapılan ön görüşmeler neticesinde Türkçe Santral Anons ve İngilizce Santral Anons metinleri hazırlandıktan ve onay aldıktan sonra Stüdyo  aşaması ve iş teslimi toplamda bir iş günü sürmüş ve bu keyifli proje teslim edilmiştir.

– Seslendirme sektörüne yön veren lider kuruluş olarak hak ettiği yeri her geçen gün sağlamlaştıran Sibel Seslendirme ile tanışmak ve çalışmak için sosyal medyadan takip edebilir ve bizleri fiyat almak için arayabilirsiniz.

Santralimizin metnini aşağıda bulabilirsiniz.

Crowne Plaza Istanbul Oryapark Otel’i aradığınız için teşekkür ederiz, to continue in English please press 8, dahili numarayı biliyorsanız lütfen tuşlayınız, bilmiyorsanız;
Oda rezervasyonu için 1’i
Satış, toplantı ve düğün organizasyonu için 2’yi
Fitness ve Spa için 3’ü
Oval restoran, bar için 4’ü tuşlayınız.
Operator için lütfen bekleyiniz.

Thank you very much for calling Crowne Plaza Istanbul Oryapark Hotel, if you know the extension number please dial, if not
For Room reservations press 1
For Sales, meeting and wedding organisations press 2
For fitness and Spa press 3
For Oval Restaurant, bar press 4
For the Operator please hold the line.