Çelik Motor Santral Anons

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Çelik Motor Santral Anons

ÇELİK MOTOR SANTRAL ANONS

Anadolu grubunun Yarım asırlık tecrübesi ve deneyimi ile Çelik Motor santral anons konusunda Sibel Seslendirme’ yi tercih etti. Karşılama anonslarının önemini bilen Çelik Motor bu konuda yaptığı araştırmada en iyisi olan firmamız ile tanıştı ve anons çözümlerinde güncel seslendirmeleri her zaman firmamız ile tamamladı.

1960 yılında kurulan ve 1970 yılında anonim şirket olan Çelik Motor; dünyanın en çok satan iki önemli otomotiv markasının (Skoda-Lada) Türkiye distribütörlüğünü uzun yıllardır yaparak bu anlamda bir çok ilke imza atmıştır.
çelik motor anonsları kısa zamada sistemlerde

Çelik Motor 2001 yılında ise Güney Koreli markası olan KİA’yı Türkiye’ye getirerek “en çok satan otomobil” markası haline getirdi.

Türk otomotiv sektörünün en yenilikçi ve deneyimli kadrosuyla Çelik Motor profesyonel santral seslendirme için Sibel Seslendirme ile çalışmaya karar verdi. Tercihlerinde seslendirme sanatçılarımızdan Bahar Hanım’ ı tercih etmiş ve 1 iş günü içerisinde proje tamamlanmıştır. Santral seslendirme metinleri içerisinde, karşılama anonsları ve mesai dışı anonsları dışında bekletme anonsları da yeralmaktaydı. Anons cümlelerimiz özenle hazırlandı. Bu teknik konusunda müşterimiz bilgilendirildi.

Sektörünün parlayan yıldızı Sibel Seslendirme; Çelik motor santral anons işi için stüdyo aşamasını disiplinli bir çalışma ve sıfır revize ile teslim etmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Sistemlere wade formatı ile yüklenen bu anonsları dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.

Sibel Seslendirme

“Geleceği Seslendiriyoruz.”