BTA Food Service Group Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  BTA Food Service Group Santral Seslendirme

BTA FOOD SANTRAL SESLENDİRME

BTA Food Service Group Santral Seslendirme Hizmeti Tamamlandı. Profesyonellerin tercih ettiği Sibel Seslendirme, konusunda uzman ekibi ile kurumumuza en iyi seslerden oluşan ses castını sundu. Firmamız tercihini yaptı.

BTA; Türkiye’nin en büyük yiyecek içecek hizmetleri dalında havalimanlarında başlayan yolculuğuna, denizyollarına ve son olarak yaşam merkezlerinde dünya standartlarında hizmet vererek devam etmektedir. BTA; Ankara Esenboğa Havalimanı, Muğla Milas-Bodrum Havalimanı, Antalya Gazipaşa-Alanya Havalimanı ve İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda da en stratejik konuma açılan oteli, TAV Airport Hotel ile de konuklarına değişen çağın tüm olanaklarını sunarak hizmet vermekte olan lokomotif bir şirket özelliği de taşımaktadır. 

BTA; 4 farklı şirket kolunda ve bünyesindeki dünya standartlarını aşmış 5 farklı markasının tüm iş kollarındaki iletişim ağı için Santral Anonsu tercih eden dünya firmaları arasında yerini aldı.BTA Food Service Group ‘un iş akışlarını hızlandıran, müşterilerinin bilgi alma süresini kısaltan ve çalışanların verimini arttıran, yüksek sayıda geri dönüş almak için en ideal çözüm olan kapsamlı santral seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirmeni Emel tercih edildi. 

BTA Food Service Group ‘un tüm şirket kollarının santral seslendirmeleri Türkçe ve İngilizce olarak seslendirilmiş olup, proje 1 gün gibi kısa bir sürede tamamlanmıştır. Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.