Beşiktaş Belediyesi Santral Seslendirme

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Beşiktaş Belediyesi Santral Seslendirme

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ SANTRAL SESLENDİRME

Beşiktaş Belediyesi’nin halkına ulaşmak ve hizmet sağlamak için kurmuş olduğu her departmanın iş akışlarını hızlandıran, halkın bilgi ve alma süresini kısaltan, bu akışı sorunsuz biçimde yönlendirmek için en ideal çözüm olan santral seslendirme projesinde Santral Anons Seslendirmeni Bahar tercih edildi.

İstanbul’un cazibe merkezi olan Beşiktaş’ı değişen çağa ayak uydurması için her geçen gün hizmetlerine yeni projeler eklemleyerek çalışan Beşiktaş Belediyesi teknolojinin tüm imkanları sonuna kadar kullanmaktadır.Beşiktaş Belediyesi Kültürden, Sağlığa, Eğitimden, Sosyal ve kültürel hizmetlerinin yanısıra 27 farklı merkeziyle belediyecilikte ve şehircilikte markalaşan anlayışı ile yoluna hız kesmeden devam etmektedir.

Beşiktaş Belediyesi ilçe halkıyla ile bir bütün olarak yürümek amacıyla kurduğu tüm birimler ve çağrı merkezlerinin iletişim ağı için Santral Anons’u tercih etti. Beşiktaş Belediyesi’nin tüm kurum ve departmanlarının kapsamlı santral seslendirme ve Ivr Seslendirme hizmetleri titizlikle gerçekleştirildi ve bu detaylı proje 2 gün gibi kısa bir zamanda tamamlanarak teslim edildi.

Sizde kurumsal seslendirmelerinizi profesyonel bir kadroya teslim etmek isterseniz, bizimle iletişim bölümümüzden bağlantı kurabilirsiniz.