Avrasya Hospital’ın Kapsamlı Santral Seslendirme Projesini Tamamladık.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Avrasya Hospital’ın Kapsamlı Santral Seslendirme Projesini Tamamladık.

AVRASYA HOSPİTAL SANTRAL SESLENDİRME

– Avrasya Hospital Temelden hastane olarak projelendirilip, inşa edilen ve bu özelliğiyle sayılı özel hastaneler arasında yer alan Avrasya Hospital 1999 yılında İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde hizmete girmiştir.

– 17000m2’lik kapalı alandan oluşan Avrasya Hospital; 135 yatak kapasitesi, 6 adet üstün teknolojik donanımlı ameliyathanesi, 3 doğumhanesi, 51 yataklı yoğun bakım üniteleri (Cerrahi , Koroner, KVC ve Yenidoğan Yoğun Bakım), Işın tedavisi uygulayabilen Onkoloji Merkezi, 26 branşta 50’den fazla uzman doktor kadrosu ve 350 e yakın hasta odaklı çalışan personeli ile 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

– “hasta ve hasta yakını memnuniyetini” ve “hasta haklarını” esas alan Türkiye’de sağlığın altın çağını başlatan Avrasya Hospital, hastalarının sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi, hastane kadrosunun iş akışlarındaki verimliliğin arttırabilmesi için tüm hastanelerinin santral ağı projesini Santral Anons’a teslim etti.

– Avrasya Hospital’ın kapsamlı santral ağı projesi için mikrofon başına geçen Santral Anons Özel Ses kadrosundan Bahar oldu. Santral seslendirmenin, özel metinlerin yazılması, Türkçe seslendirme ve İngilizce seslendirme olarak kayda alınması, prodüksiyon safhası ile tamamlanarak 2 iş günü içerisinde yayınlanması sağlanmıştır.

– Santral Anons Türkiye’nin en seçkin kurumlarına santral seslendirme, İngilizce Santral Seslendirme, Fransızca Santral Seslendirme, İvr Seslendirme gibi santral seslendirme türlerinde, dünyanın her dilini ana dilini olarak konuşan seslendirme kadrosu ve profesyonel prodüksiyon ekibiyle hizmet vermektedir.

– Sizleri de Santral Seslendirme ve IVR Seslendirme projeleriniz için Türkiye’nin en geniş ses bankasına sahip olan Santral Anons’a davet ediyoruz. Bizimle buraya tıklayarak iletişime geçebilirsiniz.

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Bizimle buraya tıklayarak iletişime geçebilirsiniz.