Arçelik

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Arçelik

ARÇELİK SANTRAL ANONS

7 Ülkede 31 üretim tesisi, 31 ülkede 33 satış-pazarlama ofisleri ve barındırdığı 11 markası ile 130’dan fazla ülkeye ürün ve hizmet sunan, dünya çapında 30 bin çalışanı ile istihdama katkı sağlayan Arçelik; İngilizce Karşılama anonsları ve Türkçe karşılama Anonsları projelerinde Santral Anons’u Tercih etti.

Türkiye’nin kalkınma hamlelerinin baş mimarı olarak adlandırabileceğimiz Vehbi Koç; şirketlerine yönelik “Hedefler ve İlkerler Belgesi”nde, kendi anayasasını şöyle tarif eder.

Yeniliğin ne demek olduğunu öngörüleri ve üretim aşamasından satış sonrası hizmetlerine varana kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen ve uygulayan bir markanın adıdır Arçelik. Ar-Ge yatırımları, inovasyonel düşünce yapısı ve yıllarca deneyim ve tecrübe ile oluşturdukları felsefeleri ile Türkiye başta olmak üzere emsallerine az rastlanır bir başarı öyküsüne imza atmış oldu.
Üslendiği yenilikçi, kaliteli hizmet anlayışı ile sorumluluklarının bilincinde olan ve büyüdükçe sorumluluklarının arttığının ve küresel organizasyonun bileşenlerinin entegrasyonunun ve optimizasyonu sağlayan, karlı ve uzun dönemli sürdürülebilir büyümenin hedefinde ilerleyen Sibel Seslendirme; saygınlığı ile adına yakışır bir marka olmaya devam etmektedir.

Arçelik markaları santral anons sistemlerine entegre edildi

ARÇELİK KARŞILAMA ANONSLARI

Arçelik Genel Merkez Türkçe Karşılama Anonsları ve İngilizce Karşılama Anonsları projesi Santral Anons için önemli ve bir o kadar değerli bir proje oldu. Dünyada adından sıkça söz ettiren, Türkiye’nin gurur markalarından biri olan Arçelik için Seslendirme Stüdyolarımızı, Seslendirme metinlerimizi hazırlayıp tercih edilen Seslendirme Sanatçımız Bahar Hanım mikrofon başına geçti.

2 gün süren proje tesliminden sonra hayli taktir ve beğeni kazanan Arçelik Projemiz devamlılık ve sürdürülebilir bir anlaşmaya dönüşmüş oldu.

“ Dünyanın Markasını Seslendiriyoruz. ”