Anadolu Motor’un Kapsamlı Santral Seslendirme Çalışmasını da Tamamladık

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Anadolu Motor’un Kapsamlı Santral Seslendirme Çalışmasını da Tamamladık

ANADOLU MOTOR SANTRAL SESLENDİRME

1994 yılından bu yana süren Stratejik Planlama Çalışmaları Sistematiği ile belirlenen hedeflere ulaşmak için projeler oluşturulmakta ve çalışmalar bu projeler doğrultusunda sürdürmektedir. Stratejik planlama çalışmalarına tüm şirket çalışanları, imalatçıları ve bayilerimiz aktif bir şekilde katılmaktadır. Tüm bu hizmetleri verirken kaliteli duruşunu sürdürmek isteyen Anadolu Motor, santral seslendirme firmamız seslerini dinledi. Kadın seslendirme sanatçıları arasında harika bir ses ile çalışmaya karar kıldı!

Anadolu Motor 1996 yılından başlayarak, üretmiş olduğu mal ve hizmetlerde kalite güvenilirliğini ve müşteri memnuniyetini sağlamak için organizasyon yapısı, proses planlaması ve metodlarını kalite yönetimi standartları doğrultusunda geliştirmiş ve TSE EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesine sahip olmuştur.

Anadolu Motor kulvarının hizmette ve kalitede çıtayı en fazla yükselten kuruluşu olarak müşterilerine daha kısa sürede ve etkin biçimde ulaşmak, bayi, servis, yedek parça alanında çalışan personellerinin iş akışlarını hızlandırmak amacıyla Santral Anons’u tercih ederek Santral Seslendirme ve IVR Seslendirme projesini hayata geçirmiştir.

Sizlerde müşterilerinize ilk izlenim olarak kurumsallığınızı göstermek, akabinde ise müşterilerinize telefonda da doğru ve etkin bir sistem sunmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Zira santral seslendirme bir kurumun can damarıdır. Müşterilerin sıkılmadan hem ulaşmak istedikleri hizmete en kolay yoldan ulaşmasını, beklerken de kurumunuzdan haberler almasını sağlamak ancak profesyonellerin işidir.

Sizinle çalışmak ve sizlere hizmet sunmak için dünyanın her dilinde seslendirme yapan profesyonel seslendirme kadromuzla dur durak bilmeden çalışıyoruz.

Hadi sizde bize katılın ve prestijinize prestij katın.