Aegon IVR Seslendirme Projesini Kusursuzca Tamamladık

Ana Sayfa  »  Haberler  »  Aegon IVR Seslendirme Projesini Kusursuzca Tamamladık

AEGON IVR SESLENDİRME

Aegon, Avrupada başlayan büyüme serüvenini 1993 yılında dünyanın yükselen değeri olarak gördüğü Türkiye ile devam ettirme kararı almıştır. Bu süreçte kurum ile iletişime geçen müşterileri için iyi bir ivr seslendirme hizmetine ihtiyacı vardı. Sibel Seslendirme ile bu ihtiyacını tamamlayan Aegon projesini inceleyeceğiz.

Geçmişten gelen birikimini, yeni yönetim anlayışı ve Aegon’un küresel güç ve deneyimi ile birleştirerek yeniden yapılanan Aegon Emeklilik ve Hayat; ülke çapında iyi örgütlenmiş, donanımı, bilgi ve becerisi yüksek danışmanları aracılığıyla paydaşlarının geleceğine güven sağlamaktadır. Aegon Emeklilik ve Hayat geleceğe yönelik beklenti ve finansal ihtiyaçları doğru biçimde analiz edip, esnek, yararlanması kolay ve anlaşılır olarak tasarlanmış ürün ve hizmetler arasından en uygun çözüm önerisini, yalın ve eksiksiz biçimde aktararak, karar verme yolculuğunda müşterisinin yanında olmaktadır.Dünyada güven ve desteğin markalaşan adı Aegon Hayat ve Emeklilik hızlı adımlarla başarısına başarı katmaya devam ederken, müşterileri ile kurduğu ya da kuracağı tüm kontaklar için Santral Anons’la çalışmayı tercih etti.

Aegon’un merkez ve şubeler içi tüm karşılama anonsları ve IVR Seslendirme hizmetleri için hazırlanan projenin seslendirme ayağında Santral Anons özel ses bankasında Bahar görev aldı. Aegon’nun bekletme müziği (santral müziği) için ise özel bir fon oluşturuldu. Akabinde gerçekleştirdiğimiz kusursuz kayıt ve prodüksiyon aşamalarından sonra da sorunsuzca yayınlanması sağlandı.

Eğer sizlerde kurum yada kuruluşunuz için sadece size özel olarak kurgulanan bir kapsamlı santral ağı projesine ihtiyaç duyuyorsanız; Türkiye’nin ve Dünyanın en profesyonel ses bankasına, yani Santral Anonsa davetlisiniz. (bkz kadın santral seslendirme, erkek santral seslendirme, çocuk seslendirme, yabancı dil seslendirme)

Bizimle iletişim bölümümüzden dilediğiniz zaman iletişime geçebileceğinizi ve sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bilmenizi istiyoruz.br>