ACR Group Santral Seslendirme Projesini Başarıyla Tamamladık.

Ana Sayfa  »  Haberler  »  ACR Group Santral Seslendirme Projesini Başarıyla Tamamladık.

ACR GRUP SANTRAL SESLENDİRME

ACR Group 2004 yılında yola çıkan, etkinlik yönetimi ve doğrudan pazarlama konularında çok uluslu ve ulusal kurumlara hizmet vermekte olan bir etkinlik ajansıdır. Profesyonel santral seslendirme hizmetini alan kurumumuzu gelin tanıyalım: 

-Sahada ürün ve hizmet tanıtımları
-Stant tasarım ve üretimi
-Yurt dışı seyahat organizasyonları
-Lansman organizasyonları
-Road Showlar ve turneler
-Konser organizasyonları
-Bayi ve Eğitim toplantıları
-Açılış ve Tören organizasyonları
-Kurum içi aktivitelergibi hizmetlere getirdiği yepyeni yöntemler ve profesyonel takım çalışmalarıyla başarılı, alanında ses getiren projelere imza atmaktadır.

Kulvarında altın çağını yaşayan ACR Group çalışmalarını üstlendiği kurum ve kuruluşlarıyla kurduğu iletişim ağını daha profesyonel bir çıtaya taşımak için Santral Anons’la çalışmayı tercih eden markalar arasında yerini aldı.

ACR Group’un kapsamlı santral ağı projesinde Sibel Seslendirme sanatçılarından Çağla görev aldı. Santral Seslendirme projesi Türkçe ve İngilizce Seslendirme olarak kurgulanrak prodüksiyon aşamasının akabinde yayına başladı.

Sizlerde kurumunuzun profesyonelliğini ortaya koymak ve çalışanlarınızın iş akışlarını hızlandırmak istiyorsanız, dünyanın tüm dillerinde seslendirme yapan dublaj sanatçılarımızla sizler için buradayız.

Sizlerle çalışmak bizi mutlu edecektir.

Sibel Seslendirme ” Santral Anons” ve ”Santral Seslendirme” markalarını gururla taşımaktadır. Sizlerde mutlu markalarımıza katılmak isterseniz: Bizlerle iletişim bölümümüzden irtibata geçebilirsiniz.